De vlag van het Rijnland Ziekenhuis wordt trots geheven na ontvangst van twee Smiley's, foto: PR.

Smiley’s voor Rijnland Ziekenhuis

Het Rijnland Ziekenhuis heeft gisteren twee Smiley’s gekregen en scoort daarmee goed op kindgerichtheid. Stichting Kind en Ziekenhuis kent Smiley’s toe aan ziekenhuizen die zich positief onderscheiden door hun voorzieningen voor kinderen en ouders. Daarbij worden drie zorgsituaties getoetst: de zorg op de kinderafdeling, de zorg in dagbehandeling en de zorg op de kraamafdeling. De Smiley is een kwaliteitskeurmerk. Het geeft aan, dat de zorg op de afdeling waarvoor de Smiley is toegekend, voldoet aan de criteria die stichting Kind en Ziekenhuisdaaraan stelt. Is dat voor meerdere afdelingen het geval, dan worden maximaal drie Smiley’s toegekend. Rijnland Ziekenhuis ontving twee Smiley’s, namelijk voor de kinderafdeling en de dagbehandeling. Hiermee is het Rijnland het eerste ziekenhuis in de regio dat twee Smiley’s ontvangen heeft.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×