Wijkschouw kinderen Stevenshof

De Stevenshof kan als het aan woningcorporatie de sleutels ligt, mooier, beter en schoner. Om een beeld te krijgen van wat er precies moet gebeuren in de wijk, roept de corporatie doormiddel van het project Wenswijk, de hulp in van de kinderen uit de Stevenshof. Woensdag gaan de leerlingen van de Stevenshofschool, ’t Klankbord, De Zwaluw, en de Anne Frankschool onder leiding van volwassenen, op pad voor een wijkschouw. Ze schrijven alles wat hen opvalt op, of leggen het met een camera vast. Vervolgens werken ze hun ideeën voor verbeteringen verder uit en presenteren ze door middel van posters aan de rest van de bewoners. In mei zullen wethouder Frank de Wit en directeur van de Sleutels Gerda van den Berg de beste ideeën bekend maken. De winnende ideeën worden bovendien uitgevoerd.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×