Zes studenten bestolen in maart

Afgelopen maand is er ingebroken in zes studentenkamers. Een bewoner van een studentenhuis aan de Rijn en Schiekade die begin maart een avondje weg ging, had zijn deur niet afgesloten. Inbrekers grepen hun kans en stalen zijn televisie. Een studente die aan de Ter Haarkade woont, moet het doen zonder haar laptop en twee camera’s. Toen zij in het weekend van 12 maart niet thuis was, werd een raam van haar huis ingegooid en drongen dieven naar binnen. Ze wisten ook in de woning van een andere huisgenoot binnen te komen, en onder andere een laptop te pikken.

Afgelopen zondag braken inbrekers het raam van een studentenkamer aan de schelpenkade open. Ze gingen naar binnen, doorzochten de ruimte en stalen sieraden. Daarna roofden ze uit twee andere studentenkamers laptops.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×