Mannen op boevenpad voortijdig gesnapt

Twee mannen die in de nacht van woensdag op donderdag op rooftocht gingen, kregen niet de kans aan het “werk”te gaan. Politieagenten zagen de 40-jarige man uit Schiedam en zijn 48-jarige maat zonder vaste woon- of verblijfplaats rond 02.00 uur langs de sloot aan de Carel Fabritiuslaan lopen, en vroegen wat de twee daar deden. De mannen vertelden dat zij autopech hadden. Ze stemden er mee in dat de agenten mee liepen naar hun auto, die aan de Zwaluwweg geparkeerd stond. Toen de agenten vroegen of zij even in de wagen mochten kijken, opende één van de mannen het portier. In de auto bleken een boor, schroevendraaiers en ander inbrekersgereedschap te liggen. Bovendien bleek de auto helemaal niet kapot, hij startte meteen. DE twee mannen zijn dan ook aangehouden. Ze krijgen een proces-verbaal.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×