Voorrondes jarige Werfpop van start

Werfpop bestaat 30 jaar; een goede reden voor een muzikaal feestje! Daarom heeft de organisatie er dit jaar voor gekozen om de voorrondes van Werfpop in de Leidse horeca te houden, onder de titel: ‘Werfpop Indoors’. Op 8 en 15 april in Hunky Dory, WW, Odessa & Brothers of Beer zullen diverse bands strijden om de muzikale eer en meedingen naar de finale, die in mei in het LVC wordt gehouden. Vanwege het 30-jarige bestaan wordt een speciale rockopera opgevoerd in de Leidse Hout op zaterdag 9 juli, de avond voor het festival. Dit wordt een hele ‘happening’ waar zo’n 50 verschillende artiesten, schrijvers, dansers en muzikanten aan meedoen. Meer info en volledig programma: www.werfpop.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×