Foto: PR.

Leidse Hortus lanceert Iphone-applicatie

Als eerste museum in Leiden lanceert de Hortus Botanicus een Iphone-applicatie. Sinds gisteren kan men de app gratis downloaden in de AppStore van iTunes via Hoppr. Bezitters van een smartphone krijgen op deze manier de unieke gelegenheid om de collectie van de Hortus ook thuis en onderweg te leren kennen. Met de app kan men een audiotour door de Hortus maken en zien welke planten er in bloei staan door middel van de bloeiberichten. De Engelstalige versie is vanaf 15 april beschikbaar. Later dit jaar zijn de tours ook verkrijgbaar in de Android Store. De applicatie is ontwikkeld in samenwerking met Ravi Artguides. Meer info: www.hortus.leidenuniv.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×