Nieuwe Leidse evenementenkalender vastgesteld

Wethouder Jan-Jaap de Haan is tevreden over de aanpassingen in de evenementennota van de gemeente: “De evaluatie van ons evenementenbeleid heeft een goed resultaat opgeleverd. Duidelijkheid en voorspelbaarheid zijn de kernwoorden. Organisatoren en inwoners weten vanaf nu waar ze aan toe zijn. We kunnen iedereen niet alleen een bruisend, maar tegelijkertijd ook een leefbaar en veilig Leiden bieden. Sinds 2008 is er de ambitie om Leiden op de kaart te zetten. In 2011 gaan we dat zeker waar maken.” Met de aanpassingen is meer duidelijkheid gecreëerd, voor zowel de ondernemers als inwoners van de Sleutelstad. De nieuwe evenementenkalender laat een bruisend overzicht zien, waarin is er weer heel veel te doen is met als extra spraakmakers het Glazen Huis en het jubileum jaar van de 3 October Vereeniging.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×