Alles over sport en bewegen tijdens Health and Body Event

In aanloop op de Leiden Marathon die op 15 mei gehouden wordt, vindt op zondag 17 april het Health and Body Event plaats. In het Corpus Congress Centre, kan jong en oud van alles te weten komen over sport, bewegen en een gezonde levensstijl. Er is een informatiemarkt met kramen van allerlei organisaties op het gebied van sport en gezondheid, die voorlichting geven over blessures, de werking van het menselijk lichaam en sporten voor mensen met een handicap. Ook zijn er diverse sportdemonstraties. Wie zelf in beweging wil komen kan bijvoorbeeld een les Zumba volgen, of een fittest doen. Ook kunnen bezoekers hun body mass index (BMI), vetpercentage en bloeddruk laten meten. Wie enthousiast geworden is, kan zich inschrijven voor de Marathon.

Het Health and Body Event duurt van 10.00 tot 17.00 uur en is gratis toegankelijk. Wie het museum wil bezoeken moet vooraf een toegangskaart reserveren. Meer informatie staat op www.corpusexperience.nl

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×