Peuterweide Merenwijk geopend

Ouders die hun jonge kinderen kennis willen laten maken met dieren, kunnen sinds woensdag terecht in de peuterweide van Kinderboerderij Merenwijk. In deze wei kunnen de kleintjes onder begeleiding van hun ouders en een dierverzorger, kennis maken met kleine huisdieren. Het op jonge leeftijd leren omgaan met dieren, is goed voor de gezondheid en ontwikkeling van kinderen. Ouders die meer naar buiten willen met hun kroost kunnen bij de kinderboerderij het Groene Startpakket ophalen. Hierin staat allerlei informatie over buitenactiviteiten. De peuterweide en het groene startpakket zijn onderdeel van het project ’t Goede Groene Leven van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, de gemeente Leiden en het Centrum Jeugd en Gezin Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×