Getuigen gezocht van vijf brandstichtingen tijdens weekend

In de nacht van afgelopen vrijdag op zaterdag tussen 21.30 uur en 01.30 uur werden vier containers op diverse locaties in de fik gestoken. Daarnaast werd er brand gesticht tegen een duinrand, bij de Sportlaan, wat een gevaarlijke situatie had kunnen opleveren, gezien de droogte van de laatste tijd. De beginnende brand kon gelukkig direct door agenten geblust worden. De containers bevonden zich op de Visserijkade, de Nachtegaallaan, de Asterstraat en de Heinsiusstraat. Een getuige heeft twee personen zien wegrennen. De politie vraagt getuigen, die nog niet met de politie hebben gesproken, contact op te nemen via 0900-8844

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×