Foto: PR.

Video-Beeldenstorm over Berlijn bij OPEN/Makers aan de Markt

Beeldend kunstenaar Julia van Adrichem en videokunstenaar Ans Volkers geven op vrijdag 15 april de tweede presentatie van het ‘work in progress’ RE:OPEN . Volkers is dan net terug van twee weken filmen in Berlijn en laat samen met Van Adrichem, die in Oman was, hun nieuwe werk zien in een bijzondere combinatie met opvallende ‘soundwaves’ van Dj Jan de Rijk. Dichter Martin Aart de Jong brengt een nooit eerder gehoorde ode aan de Sleutelstad en de Duits- Leidse dichtermuzikant Stefan Lerz brengt de bezoekers even ‘over de grens’. De toegang is gratis en de presentatie start om 19.30 op de Aalmarkt 15-B.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×