Foto: PR.

Veel belangstelling voor Lucas van Leyden

Er is veel belangstelling voor de tentoonstelling Lucas van Leyden en de Renaissance, die in de Lakenhal te zien is. Binnen drie weken zijn al meer dan 10.000 bezoekers langs de schilderijen gelopen. Na hun bezoek reageerden ze vrijwel allemaal enthousiast. Voor het eerst wordt Lucas van Leyden (ca. 1494-1533) getoond in de context van zijn tijdgenoten. De meer dan 250 werken van de allerhoogste kwaliteit zijn afkomstig uit Nederlandse en buitenlandse musea als het Louvre, British Museum en Metropolitan Museum. Ze zijn grotendeels voor het eerst in Nederland te bezichtigen.
Wie zich wil aansluiten bij de bezoekersstroom, kan dat nog tot 27 juni doen.

Meer info: www.lakenhal.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×