Aanmeldtermijn voor Meer dan Handen Awards gestart

Wie een vrijwilliger wil nomineren voor de Meer dan Handen Awards, kan dat tot 7 mei doen. Dit jaar is het Europese Jaar voor het Vrijwilligerswerk (EJV). Om dat te vieren, worden op 7 december de Meer dan Handen awards voor vrijwilligers uitgereikt. In Leiden worden op 25 juni de voorrondes voor de landelijke awards gehouden, en worden de Leidse awards uitgereikt. De Meer dan Handen awards zijn er in vier categorieën: Competentie, Verbinding, Innovatie en Passie. De award voor passie lijkt erg op de Leidse Co Verhoogprijs, die ook op 7 december uitgereikt wordt. Daarom wordt de award voor passie in Leiden niet uitgereikt. Nominaties voor vrijwilligers, organisaties, bedrijven, initiatieven, groepen of projecten die voor de awards in aanmerking komen, kunnen tot 7 mei aangemeld worden via www.i-doe.nl. Voorwaarde is dat het echt om vrijwillige inzet gaat en dat de genomineerde het met de aanmelding eens is. Per categorie worden drie genomineerden geselecteerd. Zij worden voorgesteld in het Leidsch Dagblad, waarna de lezers via de website van deze krant hun stem kunnen uitbrengen. De jury, waarin onder andere wethouder Roos van gelderen zit, laat de mening van het publiek meewegen bij het kiezen van de winnaars. Die winnaars krijgen een award en certificaat en dingen mee naar de landelijke awards die op 7 december worden uitgereikt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×