Creatief aan de slag bij Oudheden

Kinderen kunnen van zondag 1 tot en met zondag 8 mei creatief aan de slag bij het Rijksmuseum van Oudheden. Er is van alles te doen, rond de kindertentoonstelling “nieuws uit het Midden-Oosten’. Geïnspireerd door geometrische patronen uit de islamitische wereld, kunnen de kinderen aan de slag in het knutselatelier in de Tempelzaal. Ze kunnen er knutselen, tekenen, puzzelen en met lego in de weer. Ook is er een mozaïekatelier. Een bezoek aan de kindertentoonstelling wordt met behulp van de audiotour nog interessanter. Deze is te huur in het museum. Ook is de tour in mp3-formaat te downloaden van www.rmo.nl. Outheden is ook op maandag 2 mei open.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×