Jongleren, lopen op een bal en rijden op een eenwieler bij Museum Boerhaave

Kinderen die van kunstjes houden, kunnen in de vakantie bij Circuswerkplaats Circaso in de leer. Onder deskundige begeleiding kunnen ze allerlei circusacts uitproberen, waaronder het lopen op een bal, fietsen op een eenwieler en jongleren. Circaso is aanwezig op zondag 1, woensdag 4 en zondag 8 mei tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen meedoen.

Wie de circusacts liever aan anderen overlaat, kan in het knutselcircus een trekpop of bewegende automaat maken. In de familietentoonstelling Circus Boerhaave valt veel te zien. Hier staan de automaten van het Engelse Cabaret Mechanical Theater. Eén druk op de knop, wekt ze tot leven. Ook zijn er historische toverlantaarns, vlierpitmannetjes en andere kermisklanten uit de collectie te zien.

Meer informatie staat op www.museumboerhaave.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×