De welverdiende trofee, foto: PR.

Leerlingen Stedelijk Gymnasium Leiden winnaars 'Markt voor Vrede'

De afgelopen vier weken namen leerlingen van het Stedelijk Gymnasium in Leiden deel aan het online beursspel ‘Markt voor Vrede’. Zij namen het op tegen 800 andere Nederlandse scholieren in de fictieve online aandelenmarkt, gekoppeld aan een conflictgebied, dit jaar was dat het Filipijnse Mindanao. Spelers die goed het nieuws volgen, kunnen daardoor op tijd de juiste aandelen kopen en punten verdienen. Daar waren de Leidse leerlingen dus erg goed in en zij werden tot winnaars uitgeroepen.
‘Markt voor Vrede’ is een initiatief van Upact en kwam mede tot stand met steun van Cordaid.

Meer info: www.marktvoorvrede.nl en www.upact.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×