Getuigen wrede mishandeling gezocht

Een 26-jarige Leiderdorper liep afgelopen nacht, rond 02.20 uur, langs de Gallaslaan en werd gepasseerd door een zwarte auto, waarin drie mannen zaten. De Leiderdorper werd aangesproken en door één van de uitgestapte mannen zonder enige aanleiding in de buik geslagen; deze man had een handschoen met scherpe metalen punten aan. Hoewel het slachtoffer achteruit sprong raakte hij gewond aan zijn buik en moest zich in het ziekenhuis laten helpen. De politie verzoekt mogelijke getuigen contact op te nemen via 0900-8844.
De jongens in de auto waren tussen de 20 en 25 jaar oud. De dader heeft een breed postuur en bruin opgeschoren haar met gel. De bestuurder is een tenger van postuur. De bijrijder heeft een piercing onder zijn lip.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×