Vanavond Bekendmaking winnaar verkiezing Winkel van het Jaar

Vanavond om 18.00 uur wordt bij de Hema aan de Haarlemmerstraat bekendgemaakt welke winkel winnaar van de verkiezing Winkel van het Jaar is. De vijf genomineerden waarop het publiek de afgelopen tijd gestemd heeft, zijn Jut & Juul aan de Lange Mare, de Rooij Lederwaren in de Haarlemmerstraat, Suitsupply aan de Aalmarkt, Simon Levelt aan de Botermarkt en Puur op de Breestraat.

De winnaar krijgt niet alleen de titel Winkel van het Jaar, maar krijgt ook een adviesgesprek met een financieel planner, een adviesgesprek over media en communicatie, een mediacampagne van 3 maanden via de Leidse Kabelkrant en een sponsorschap van het Huis van Sinterklaas. Meer dan 1.200 mensen brachten hun stem uit op hun favoriete winkel.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×