De winnaar en de genomineerden werden in de bloemetjes gezet, foto's: Emile van Aelst.

‘Puur’ gekozen als ‘Winkel van het Jaar’

Gisteravond vond bij de HEMA aan de Haarlemmerstraat de bekendmaking van de ‘Winkelier van het Jaar’ plaats. Ruim 1300 mensen brachten hun stem uit via de speciale website. ‘Puur’ aan de Breestraat werd tot winnaar uitgeroepen en krijgt naast de titel ook een adviesgesprek met een financieel planner, een adviesgesprek over media en communicatie, een mediacampagne van drie maanden via de Leidse Kabelkrant en een sponsorschap van het Huis van Sinterklaas. Wethouder Robert Strijk reikte de prijs uit aan de enthousiaste eigenaar van ‘Puur’, Rina van der Stok.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×