Op bezoek bij het Hoogheemraadschap van Rijnland

Op zaterdag 14 mei kunnen belangstellenden op bezoek bij het Hoogheemraadschap van Rijnland. Tussen 10.00 en 16.00 uur houden vier afvalwaterzuiveringen, drie boezemgemalen, twee poldergemalen, een molenviergang en het gemeenlandshuis, open huis. Medewerkers vertellen over hun werk en geven rondleidingen. Voor kinderen is er een gratis grabbelton, wat lekkers en op enkele locaties een springkussen. In deze regio kan het publiek onder andere terecht bij het Boezemgemaal Katwijk, de afvalwaterzuivering Leiden Noord en het Gemeenlandshuis in Leiden. Op www.rijnland.net/actueel/nieuws/@227704/nieuws/ staat meer informatie.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×