Opening Ontmoetingscentrum Dementie Noorderlicht

Op maandag 9 mei opent het Ontmoetingscentrum Dementie Noorderlicht de deuren. In dit centrum kunnen thuiswonende mensen met een lichte tot matige vorm van dementie terecht voor praktische, sociale en emotionele ondersteuning. Mensen met beginnende dementie, kunnen in de Dagsociëteit sociale contacten opdoen. Ze kunnen alleen, of in een groep, deelnemen aan allerlei activiteiten gericht op geheugenprikkeling en beweging. Ook mantelzorgers kunnen bij het ontmoetingscentrum terecht voor ondersteuning. Voor hen zijn er onder meer inloopspreekuren, informatiebijeenkomsten, gespreksgroepen en uitstapjes.

Het centrum is gevestigd in seniorencomplex Noorderlicht aan Albertine Agnesstraat 67a, en is vanaf maandag 9 mei op maandagen en woensdagen geopend tussen 10.00 en 16.00 uur. Op www.topaz.nl staat meer informatie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×