Zakgeldjongeren en de Sleutels sluiten contract

Woningcorporatie de Sleutels en zakgeldbureau 2work4 van Libertas, hebben donderdag een nieuw contract gesloten. De Sleutels en 2work4 werken al langer samen. Het zakgeldbureau bereidt jongeren voor op de arbeidsmarkt en wil hun betrokkenheid bij de eigen woonomgeving vergroten, door hen klusjes te laten doen, tegen een kleine vergoeding. Zo helpen de jongeren de Sleutels bij het schoonhouden van wijken, bezorgen zij soms mailings en verzorgen zij de catering bij wijkactiviteiten. Het nieuwe contract is een raamovereenkomst, die alle losse wijkcontracten vervangt. Bovendien is in het contract vastgelegd dat zowel de Sleutels als Libertas de samenwerking willen professionaliseren. De bijdrage van de Sleutels gaat omhoog, zodat het project minder afhankelijk is van gemeentelijke subsidie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×