Voorlichtingsavond depressie

Preventie GGZ Leiden organiseert op maandagavond 16 mei een voorlichtingsbijeenkomst over depressie. De bijeenkomst is niet alleen bedoeld voor mensen die zelf een depressie hebben, maar ook voor iedereen die in de familie, op het werk of elders te maken heeft met een depressie of een vermoedelijke depressie. 

Sprekers van GGZ Leiden en een ervaringsdeskundige vertellen hoe een depressie te herkennen is, wat de symptomen zijn, hoe de omgeving kan omgaan met iemand die een depressie heeft en welke hulp er beschikbaar is. De bijeenkomst duurt van 19.30 tot 21.30 uur en vindt plaats in het Zalencentrum van GGZ Leiden aan Endegeesterstraatweg 5 in Oegstgeest. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan via preventie@ggzleiden.nl. 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×