(Foto's: Chris de Waard, video Marcel Boeré van www.leidenvirtueel.nl)

Zonovergoten Koninginnedag feest voor jong en oud

Het was vanmorgen al vroeg druk in de stad. In alle wijken vonden oranje kinderactiviteiten plaats en ook in het centrum was het al vroeg dringen om een plekje op de vrijmarkt. Op het Stadshuisplein werd om 9.30 uur de vlag gehesen. Aansluitend werd er in de Burgerzaal van het stadhuis een oranjebittertje gedronken en hielden burgemeester Lenferink en Bert van der Velde van de Vereniging Koninginnedag Leiden (VKL) een korte toespraak. Aansluitend gingen de burgemeester en het bestuur van de VKL per tandem de wijken in om daar de activiteiten te bezoeken. Tussendoor kwamen ze nog even terug om in het Trouwstraatje de prijzen uit te reiken van het Jeugd Muziek Concours het Gouden Petje.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×