Kinderen in beeld op vrijmarkt

Ook vanmiddag was het nog steeds een drukte van belang op de zonnige vrijmarkt aan de Hooglandsekerkgracht, waar kinderen hun spulletjes verkochten of muziek maakten. Soms was de opbrengst bestemd voor een goed doel, zoals voor weeskinderen uit India. Anderen verdienden een leuk zakcentje. In de Breestraat dromden de mensen langs de vele marktkramen, terwijl de klanken van Armin van Buuren & Friends vanaf de Garenmarkt zich mengden met accordeonmuziek en een gezellige potpourri van een draaiorgel. De boten en bootjes op de drukke Leidse wateren kleurden oranje en op het Rapenburg werden de passagiers onder luid gegil natgespoten door een groep studenten. Een heerlijke dag, die nog doorgaat tot in de late uurtjes. ( Foto’s: Jacqueline Borg)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×