Expositie Dick Bakhuizen van den Brink bij ‘Mevrouw Janssen’

1

Vanaf aanstaande woensdag hangt een gevarieerde selectie van het werk van de Leidse kunstenaar Dick Bakhuizen van den Brink in etablissement ‘Mevrouw Janssen’ aan het Gangetje 6. Het werk siert de wanden van het sfeervolle restaurant tot de eerste woensdag van juli. In een soort van estafettereeks zullen verschillende leden van de door Bakhuizen van den Brink opgerichte stichting De Leidsche Mondialen (LM) hun werk hier exposeren. De stichting werd drie jaar geleden opgericht en telt nu zo’n 25 aangesloten kunstenaars in allerlei disciplines. Tijdens de aanstaande Draaiorgeldag hangt het werk van enkele leden in de Hooglandse Kerk en in de maanden augustus/ september exposeert deze groep Leidse kunstenaars in het Warmondse Kunstcafé.

Delen
Leiden Culinair

1 reactie

  1. gelukkige op

    Mooi weer hoor, Dick! En hij lijkt ook pesies! Kan ik ergens les krijgen? Good Luck!

Over de auteur

Je bent nu offline