Prachtige papiersculpturen van Peter Gentenaar in Nieuwe Energie

1

Het gebouw de Nieuwe Energie wordt ‘bewolkt’ door intrigerende papiersculpturen van kunstenaar Peter Gentenaar. De kleurige vormen doorbreken het strakke architectuur van het gebouw en zijn vanaf 5 mei tot eind juli te bewonderen. De expositie wordt aanstaande woensdag om 16.30 uur geopend door de directeur van woningcorporatie Portaal: Christoffel Klap.

Tegelijk met deze tentoonstelling verschijnt er een door uitgeverij Compres ontworpen en geproduceerde catalogus waarvoor onder andere Pico Communicatie/Rob Beurse de foto’s leverde.

De sculpturen zijn te bezichtigen van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.
Nieuwe Energie, 3de Binnenvestgracht 23, Leiden.

Delen
Leiden Culinair

1 reactie

  1. Ik zal er binnenkort eens binnen treden, als ik een stadswandeling maak. Ik ben in het bezit van een vroeg werk van deze kunstenaar en dit nieuwe sculptuur lijkt me eveneens moeite van het aanschouwen waard. De vraag is alleen wanneer ik er het best heen kan gaan, om de kans op een treffen met onaangepast lieden zo gering mogelijk te houden. Bij het huisvesten van het Janhagel kan men alles verwachten…

Over de auteur

Je bent nu offline