Exotisch beeldje, foto: PR.

Exotische markt Warmond

Liefhebbers van exotische producten zijn op zondag 15 mei welkom in het centrum van Warmond. Rond de dorpspomp staan tussen 11.00 en 16.00 uur kramen vol handgemaakte voorwerpen uit de hele wereld. Er is oosters antiek, een grote hoeveelheid Indonesische producten, batiks en geborduurde tassen uit Vietnam. Daarnaast zijn er gebruiksvoorwerpen, stoffen, kruiden, wierook en tassen uit IndonesiĆ«, kunstnijverheid uit Nepal en India en sieraden en kralen uit Azie en Afrika. Ook voor liefhebbers van keramiek, ornamenten van hout en klei is er het nodige te vinden. De inwendige mens kan genieten van exotische hapjes. De markt wordt georganiseerd door de Vereniging Het Oude Raadhuis.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×