Piano- en strijkmuziek bij Diaconessenhuis

Op zondag 15 mei kunnen patiënten en bezoekers van het Diaconessenhuis genieten van piano en strijkers. In de kapel verzorgen Hagit Amirav (altviool), Anita Boele (viool), Emiliano Fiori (piano) en Lorenza Loro (cello) een ongeveer drie kwartier durend concert. Op het programma staan het Adagio en Rondo voor piano, altviool, viool en cello van Franz Schubert, en het Pianokwartet (onvoltooid) voor piano, altviool, viool en cello van Gustav Mahler. Het concert begint om 15.45 uur en is ook bestemd voor belangstellenden van buiten het ziekenhuis. De toegang is gratis en na afloop krijgen de bezoekers een drankje aangeboden. 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×