Groots internationaal buikdansfestival in de Sleutelstad

2

De bekende en, inmiddels al vele jaren, Leidse buikdanseres Anusch Alawerdian kondigt met trots haar ‘International Summer Bellydance Festival 2011’ aan, dat van 5 tot en met 7 augustus gehouden wordt in de Sleutelstad. Kaarten voor een groots galafeest in de Stadsgehoorzaal zijn al te bestellen. Tijdens het driedaagse festival worden diverse workshops, muzikale optredens en shows gegeven door Alawerdian en haar internationale gasten uit onder andere Amerika, Armenië, Mexico, Griekenland en Israël. Kaarten voor het gala op 6 augustus zijn te bestellen via: 0031-900–9001705 (tussen 16.00-19.00 uur). Meer info en volledig programma: www.summerbellydancefestival.com

Delen
Leiden Culinair

2 reacties

  1. Nooit van gehoord van die Leidse buikdanseres Anus Alawerdian, wel leuke dames gezien die lekker lenig waren kan je leuke spelletjes mee doen…..

  2. stephanie op

    Kijk ook eens op http://www.anusch.nl, dan zie je meer over haar. Leuk festival hoor! Zaterdag 6 augustus gala in Stadsgehoorzaal, zondag 7 augustus feest in In Casa!

Over de auteur

Je bent nu offline