'Studentengastvrijheid' in april

In de rubriek ‘Hoe gastvrij ben jij?’ geeft de politie iedere maand een overzicht van de inbraken in studentenwoningen in Leiden en omgeving. In de maand april werd er in drie studentenhuizen ingebroken:
Een bewoonster van een studentenpand aan de Vrouwenweg kwam begin april ’s nachts thuis en miste haar laptop. De inbreker was waarschijnlijk via een brandtrap bij het raam gekomen, dat op een kier stond.

Op zaterdag 23 april verliet een student zijn kamer aan de Gerrit Doustraat. Toen hij ’s nachts weer thuiskwam, ontdekte hij dat het raam een stukje omhoog was geschoven en twee computers, die op tafel stonden, ontvreemd waren. Daarnaast werden ook zijn Ipod en een rugzak gestolen.
Een studente uit een pand aan de Oude Singel kwam op zondag 24 april vroeg in de ochtend thuis en nam een douche. Toen zij terugkwam stond de deur van haar kamer open en ontdekte dat haar mobiel en geld, dat op tafel lag, gestolen waren.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×