De 13-jairge Maaike de Bruijn wordt sinds gistermiddag vermist. Ze is voor het laatst met haar fiets gezien in het Leidse Hout.

13-Jarige Maaike de Bruijn vermist

De politie is op zoek naar de 13-jarige Maaike de Bruijn uit Oegstgeest. Zij is gistermiddag (zondag 8 mei) rond 14.30 uur weggelopen na een ruzie thuis. Een vriendin zag haar rond 15.00 uur nog bij het Leidse Hout in Leiden. Daar fietste zij weg richting het Centraal Station. Sindsdien is er niks meer van het meisje vernomen. Maaike is 1.61 meter, heeft een mager postuur, een blanke huidskleur, blauwe ogen en donkerblond haar. Ze draagt zwarte gympen met roze stippen en strepen van het merk Adidas, een korte spijkerbroek en een zwart hemd. Haar fiets is lichtblauw en heeft een zwart bagagerek aan de voorkant.

De politie vraagt mensen die Maaike hebben gezien of weten waar zij is, contact op te nemen via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×