Aanhoudingen voor heling en rijden zonder rijbewijs

De politie van Leiden heeft vrijdagavond drie jongens van 15 en 17 jaar oud uit Leiden aangehouden in de Breestraat op verdenking van heling en het rijden zonder rijbewijs. De politie zag die avond twee van de jongens op een fiets rijden en één op een snorfiets. Zij werden gecontroleerd en één fiets bleek als gestolen geregistreerd te staan. Hoe de jongens aan de fiets kwamen, kon hij niet duidelijk vertellen. Ook bleek er geen origineel slot op de fiets te zitten. De derde jongen die op een snorfiets reed, was 15 jaar oud en had dus nog geen rijbewijs. De jongens zijn aangehouden en later door familie opgehaald van het politiebureau.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×