Brokkenmaker gepakt na achtervolging

De politie heeft zaterdagavond een 22-jarige man uit Leiden aangehouden nadat hij met zijn auto de tuin van een woning in de Sara Trooststraat was ingereden. Vervolgens botste hij nog tegen verschillende auto’s. De man bleek te veel gedronken te hebben. De man ging er in zijn auto vandoor richting het centrum. De politie besloot de man thuis op de wachten en zag hem bij de Stevenshofdreef rijden. De politie zette de achtervolging in. De man ging er vandoor via de Henriette van der Meystraat en kanlde daar tegen drie auto’s aan. Vervolgens ging hij er met hoge snelheid vandoor en negeerde de stoptekens van de politie. Uiteindelijk stopte de auto bij de Annie Romeinsingel en werd de man aangehouden. Daarbij beledigde hij een agent die hier aangifte van heeft gedaan.

De man blies 695 ug/l terwijl voor een beginnende bestuurder 90 ug/l is toegestaan. De politie maakt proces-verbaal op tegen de man.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×