Leidse politie jaagt op aanrander

Afgelopen zaterdag zijn in Leiden twee jonge vrouwen aangerand. De politie gaat er vanuit dat allebei de vrouwen slachtoffer zijn geworden van dezelfde dader. ’s Ochtends rond 09.00 uur kwam de eerste melding bij de politie binnen. Een 23-jarige Leidse vrouw was op de Meerburgerkade door een man vastgepakt en onzedelijk betast. Vervolgens ging de man ervandoor richting de Kasteelhof en de wijk Roomburg. Kort erna meldde een meisje van 20 dat ze om 8.30 uur onzedelijk was betast bij de fietsenstalling aan het Stationsplein.

De man is tussen de 16 en 24 jaar oud, circa 1.70 meter en heeft een normaal postuur. Hij droeg zaterdag een donkerblauwe pet, een witte jas met lange mouwen, een donkere broek en witte sportschoenen. Getuigen worden dringend verzocht om contact op te nemen met de politie via nummer 0900-8844.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×