‘Er Tussenin’ bij Scheltema

De op 15 mei geplande Scheltema Zondag heeft als thema `Er Tussenin’. filosofe Josje Delnoy zal de geest prikkelen met bespiegelingen over `taal als tusseninstrument tussen mens en werkelijkheid’. De Friese muziektheatersensatie Katterpillaar zorgt voor muziek, die het midden houdt tussen kleinkust en pop. Natasha Schulte zal een voorproefje laten zien van haar nieuwe voorstelling `En er was licht’. het koor Musica Linga brengt een try-out ten gehore van het nieuwe concert en huiscolumnist Wijnand Noot draagt zijn nieuwste column voor. De presentatie van de Scheltema Zondag is in handen van Egon Snelders.

De bijeenkomst is gratis toegankelijk en begint om 14.30 uur. Het programma eindigt om 17.00 uur. Meer informatie staat op www.scheltema.nu.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×