Ladies Night met Sisi en Wilhelm

Het Rijksmuseum van Oudheden organiseert op donderdag 26 mei een Weense Ladies Night, die in het teken staat van de tentoonstelling `Sisi en Wilhelm II. Keizers op Corfu’. De dames kunnen tussen 19.00 en 23.00 uur de tentoonstelling bewonderen, luisteren naar een lezing over de expositie, of deelnemen aan muzikale en leerzame activiteiten in `Sisi-sfeer’. De zangeres annex gitariste Celine Cairo zal een optreden verzorgen. Dit jonge talent brak vorig jaar samen met bassist Mart Jeninga en violist Matthijs Lievaart definitief door. Schrijver Lucas Zandberg geeft een lezing over zijn boek `Sisi’s Winterlied’. In deze debuutroman rekent hij af met het zoetsappige beeld dat er, grotendeels vanwege de ‘Sissi’ films met Romy Schneider, bestaat van de Oostenrijkse keizerin.

Reserveren voor de Ladies Night kan via www.rmo.nl/ladiesnight. Kaarten kosten €15 per persoon.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×