Jeugdtheaterhuis opent deuren

Kinderen en jongeren die willen weten of toneelspelen iets voor hen is, kunnen op zaterdag 21 mei een gratis les volgen. Vanwege de landelijke Dag van de Jeugdtheaterscholen, opent ook het Leidse Jeugdtheaterhuis dan de deuren voor belangstellenden. Voor kinderen tussen 7 en 12 jaar is er een Open Les van 10.30 tot 11.30 uur. Jongeren vanaf 12 jaar kunnen van 12.00 tot 13.00 uur meedoen met de Open Les. Van 10.30 tot 11.30 uur vindt ook de eerste Open Les voor volwassenen plaats, als voorproefje op de twee theatercursussen die BplusC vanaf oktober in samenwerking met het Jeugdtheaterhuis organiseert. De cursussen worden gegeven door docenten en theatermakers van het Jeugdtheaterhuis, met masterclasses

van onder andere de regisseur en choreograaf van de familievoorstellingen van het Jeugdtheaterhuis. Aanmelden voor alle Open Lessen kan via info@jeugdtheaterhuis.nl. De Open Lessen worden gegeven in het Leidse Volkshuis aan Apothekersdijk 33a.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×