Kanovereniging Rijnland houdt open huis

Zaterdag houdt de kanovereniging Rijnland open huis. In het Leiderdorpse Weteringpark kunnen belangstellenden tussen 12.00 en 18.00 uur een vaartochtje maken of kijken naar demonstraties kanopolo, vlakwatervaren, en reddingen op het water. Wie op zoek is naar niet al te dure watersportartikelen, kan een kijkje nemen bij de kleine collectie watersport en kanosport gerelateerde artikelen, die de vereniging in de verkoop heeft. In juni start een kanovaar- en vaardighedencursus voor beginners. Belangstellenden kunnen zich hier nog voor opgeven. De eerste twee lessen zijn gratis. Wie daarna besluit door te gaan, wordt aangemeld als lid. Meer informatie is te vinden op www.kanorijnland.nl

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×