Maaike niet langer vermist

De 13-jarige Maaike de Bruijn uit Oegstgeest is weer terecht. Het meisje liep zondagmiddag na een ruzie van huis en was sindsdien spoorloos. De politie werd afgelopen nacht rond 01.20 uur door de moeder van het meisje gebeld dat zij terecht was. Ze bleek in het huis van haar vader, die in Wassenaar woont, te hebben gezeten. De vader was op vakantie en daarom is het meisje via een vuilnisbak door een raam de woning ingeklommen. De vuilnisbak is later door iemand weggehaald waardoor zij het huis niet meer uitkon. In het huis was geen telefoon en het meisje had er ook geen bij zich. Zij kon haar familie daarom niet laten weten waar zij zat. Haar vader trof haar in het huis aan toen hij die nacht thuiskwam van vakantie.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×