Vijf drugsdealers opgepakt in Katwijk

De politie heeft gisteren in de Thorbeckestraat in Katwijk vijf mannen opgepakt in verband met het dealen en gebruiken van drugs. Het gaat om een 19-jarige man uit Leiden, een 48-jarige man uit Katwijk, een 32-jarige vrouw uit katwijk, een 49-jarige man uit Katwijk en een 30-jarige Leidenaar. De politie greep in naar anleiding van aanhoudende tijd klachten van buurtbewoners die veel overlast ondervonden van het drugspand. De 19-jarige Leidenaar probeerde te vluchten maar werd even later aangehouden aan het Biltpad. De man bleek een zakje met bolletjes in het water te hebben gegooid. In totaal heeft de politie 128 bolletjes met verdovende middelen in beslag genomen.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×