Portefeuillehouder Verkeer en Vervoer tevreden over Regiotaxi

Portefeuillehouder Verkeer en Vervoer van regio Holland Rijnland, Leendert de Lange, is tevreden over de Regiotaxi Holland Rijnland. Sinds 1 januari 2011 wordt de Regiotaxi in een groot deel van Holland Rijnland verzorgd door een nieuwe vervoerder; DVG Personenvervoer. Alleen in Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Rijnwoude rijdt deze vervoerder niet. Uit de cijfers over het eerste kwartaal van dit jaar blijkt dat gemiddeld 97,54% van de gebruikers van de Regiotaxi op tijd op de bestemming afgeleverd is. Dat is meer dan de gestelde eis van minimaal 95% die in het vervoerscontract is vastgelegd. Er reden in het eerste kwartaal in totaal 70.747 passagiers mee, tijdens 67.223 ritten. Er werd 3.350 keer een begeleider of hulp- of geleidehond meegenomen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×