Bij de onderdoorgang van een flatgebouw aan de Aert van Neslaan in Oegstgeest vloog een automobilist uit de bocht en kwam tegen een betonnen pilaar tot stilstand. (Foto: Marc Wonnink).

Auto uit de bocht, bestuurder gewond

Zondagavond laat is een automobilist in Oegstgeest gewond geraakt toen hij met zijn auto tegen een pilaar botste. De man nam bij de Lange Voort de bocht te ruim en botste onder de flat aan de Aert van Neslaan tegen een van de betonnen palen. Door de snelheid waarmee het voertuig tegen de paal aan botste, klapten de airbags uit. Gealarmeerde ambulance en politie hebben zich over de automobilist ontfermd. De bestuurder is naar het ziekenhuis overgebracht.

Advertentie

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×