Vier jeugdige straatrovers opgepakt

Twee jongens van 15 en 18 uit Leiden zijn vrijdagmiddag aangehouden op verdenking van een straatroof. Zaterdagmiddag werden ook nog twee 16-jarige jongens uit Leiden aangehouden nadat zij zich op het politiebureau hadden gemeld. Afgelopen vrijdag werd een 13-jarige jongen uit Leiderdorp door het viertal beroofd van zijn mobiele telefoon. Dat gebeurde onder de brug bij de Langevoort. Het slachtoffer waarschuwde de politie en kon een goed signalement van de vier daders doorgeven. De politie zocht direct de omgeving af en kon bij de Duinzichtweg de eerste twee verdachten aanhouden die aan het signalement voldeden. Uit het verhoor kwamen ook de namen van de twee anderen in beeld.

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×