Vier aanhoudingen na zinloos geweld: slachtoffer bewusteloos

De politie in Noordwijk heeft afgelopen nacht vier Leidenaren opgepakt die even daarvoor een 19-jairge Katwijker ernstig hadden mishandeld op de Oude Zeeweg. Toen de politie arriveerde, waren de daders er vandoor en lag het slachtoffer bewusteloos op straat. Hij was onder andere tegen zijn hoofd geschopt en overgebracht naar het ziekenhuis. De vriendin van het slachtoffer wees een groepje bij de rotonde Oude Zeeweg / Pickeplein aan als de daders. De politie hield de vier mannen, Leidenaren tussen de 18 en 20 jaar aan. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Hij vertelde dat hij de vier had aangesproken, omdat zij zijn vriendin lastigvielen. Vervolgens sloegen en schopten ze op hem in.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×