Zakkenrollers opgepakt in centrum Leiden

Twee mannen (21 en 23 jaar) en een vrouw van 27 jaar zijn vrijdag aangehouden nadat ze op de Breestraat hadden geprobeerd een vrouw te beroven. De opgepakte vrouw hield een plattegrond boven de tas van het slachtoffer en vroeg de weg. Ondertussen probeerde één van mannen tot twee keer toe een greep in de tas te doen, terwijl de ander de omgeving in de gaten hield. Doordat het slachtoffer toevallig net wegdraaide toen de dader wilde toeslaan, mislukte het zakkenrollen. Een beveiligingsbeambte in burger had gezien hoe het drietal achter de vrouw aanliepen en belde de politie, omdat hij de zaak niet vertrouwde. De verdachten werden op het Kort Rapenburg aangehouden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×