Leids Onderwijsdebat De nieuwe kleren van de keizer?

Onder het motto `Onderwijsvernieuwing: De nieuwe kleren van de keizer?’ gaan docenten en studenten van de Universiteit Leiden morgen met elkaar en met het publiek, in debat over de toekomst van het hoger onderwijs. Tijdens dit eerste Leidse Onderwijsdebat, dat door een vijftal studieverenigingen georganiseerd wordt, zullen studenten in lagerhuisstijl met elkaar in discussie gaan. Het publiek neemt actief deel aan de discussies, onder andere door het gebruik van stemkastjes. Het debat zal gehouden worden in de stijl van het lagerhuis, met per stelling twee opponenten die elkaar en het publiek uitdagen tot een levendig debat.

De opening van het debat is in handen van de Leidse rector magnificus van de Universiteit , prof. mr. Paul van der Heijden. Het debat wordt geleid door de Leidse medicus, Jan Anthonie Bruijn, als patholoog verbonden aan het LUMC.

Het slotakkoord zal gegeven worden door OCW-minister Marja van Bijsterveldt.

Het debat vindt plaats in de Aalmarktzaal van de Stadsgehoorzaal en duurt van 17.00 tot 19.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×