Niet verzekerde auto verraadt inbrekers

De politie heeft twee inbrekers kunnen aanhouden, dankzij hun niet verzekerde auto. Agenten die zondagnacht even na 01.30 uur vanaf de Zijlsingel de Evertsenstraat in reden, controleerden het kenteken van een auto die hen tegemoet kwam rijden. Toen bleek dat de wagen niet verzekerd was, zetten de agenten de achtervolging in en hielde de auto aan op de Oosterkerkstraat. Tijdens deze actie hoorden ze via de meldkamer dat er rond 01.30 uur was ingebroken in een woonboot aan het Utrechtse Veer. Ze onderzochten daarop de auto en vonden onder andere de portemonnee van de bewoonster van de boot. De twee mannen, een 20-jarige man uit Voorschoten en een 22-jarige man uit Leiden, zijn aangehouden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×