NK Kolonisten van Catan

Op zaterdag 11 juni wordt in buurthuis ’t Spoortje het Nederlands Kampioenschap Kolonisten van Catan 2011 gespeeld. Het NK bestaat voor alle deelnemers uit drie spellen: één basisspel De Kolonisten van Catan, één variant van het spel De Zeevaarders van Catan en één spel De Kolonisten van de Lage Landen. Er kunnen in totaal 64 deelnemers meedoen. Aanmelden kan tot 1 juni via www.spelgroepphoenix.nl. Deelnemers moeten minimaal 16 jaar oud zijn en de strijd durven aanbinden met Erwin Pauëlsen, die zowel Nederlands, als wereldkampioen is.

De organisatie is in handen van Stichting Spelgroep Phoenix, in samenwerking met 999 Games.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×