Wereldbiodiversiteitsdag bij Naturalis

Ter gelegenheid van Wereldbiodiversiteitsdag, vinden er komende zondag bij Naturalis allerlei extra activiteiten plaats. Kinderen kunnen hun krachten tegen elkaar meten in de speurtocht ‘Strijd om de diversiteit’ door aan de hand van opdrachtkaarten zo snel mogelijk de bio-en geodiversiteit in Naturalis in kaart te brengen. Volwassenen kunnen kiezen uit  twee themarondleidingen; De Biodiversiteitstoer en De Verkenning. Ook kan iedereen spelenderwijs in de Biodiversiteitsquiz ontdekken wat biodiversiteit nu eigenlijk is. In de nieuwe tentoonstelling LiveScience valt er van alles te beleven in het StudioLab. In de interactieve theatervoorstelling  kan het publiek vragen stellen aan de collectiemedewerkers van Naturalis en wordt er extra aandacht besteed aan de diversiteit van schelpen. Na betaling van een toegangskaartje, is deelname aan alle activiteiten gratis. Het programma staat op www.naturalis.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×